698 47 39 10 info@ponicat.com

Descobreix els valors de l’equitació!

PONICAT neix l’any 2010 com a projecte personal de la Marta Musach, apassionada del món de l’equitació, amazona des dels 11 anys i amb una àmplia experiència a l’entorn de l’hípica: membre de la Seleció catalana de Raid i Horseball i de la Selecció espanyola de Horseball durant els anys 2004 al 2008. 5 vegades campiona d’Espanya, subcampiona d’Europa l’any 2007 i medalla de bronze el 2008. És titulada com a tècnic I i II d’equitació.

Des dels seus inicis l’objectiu principal de PONICAT és fomentar un espai de creixement personal dins el món de l’hípica. A PONICAT els infants aprenen a cuidar, a estimar i a tenir cura dels cavalls, a ser més responsables i autònoms per, d’aquesta manera, poder ser capaços de tenir cura d’ells mateixos i dels altres. Ensenyem i eduquem els infants en el món de la hípica global, per tal que siguin capaços de cuidar i atendre als animals i, a la vegada, muntar amb tècnica i respecte dins de la disciplina escollida.

A PONICAT treballem per arribar a tots els col∙lectius
oferint un espai d’oci inclusiu i personalitzat al mateix temps.

L’oci, per els infants, és un temps de joc. Per això les classes amb els infants més petits s’adapten a la fase del joc en què es troben, tenint en compte les capacitats i necessitats de cada infant per tal que cadascú adquireixi un aprenentatge significatiu. En aquestes edats, si és necessari, adaptarem el material i tot allò que utilitzem perquè cada infant pugui arribar al màxim de les seves possibilitats.

Montar
Montar

PONICAT és un espai segur on els infants comencen a prendre decisions, a mantenir una rutina, a tenir responsabilitats, a ser el cuidadors, a superar pors, a mantenir relacions de cooperació amb els altres… Valors del món de l’hípica que permeten crear un espai de relacions entre iguals i, també, amb objectius rehabilitadors.


Als alumnes més grans amb inquietud per la competició els oferim diverses disciplines per poder treballar el món del poni i/o cavall en global, poder fer de l’equitació el seu esport i participar a diferents competicions o proves socials arreu de Catalunya.

Som un equip!

Actualment PONICAT està format per un equip de monitors amb una llarga experiència en el món de l’equitació i amb diverses titulacions acreditades:

Marta Musach
Tècnica d'Equitació
Equip
Monitors de PoniCat

Instal·lacions

Unes instal·lacions en constant adaptació, renovació i evolució!

Pista 20×40 | Pista 30×70 | Pista rodona
Guadarnés | Dutxes | Aula | Local social
- Instal·lacions
Quadres
- Quadres
Servei de box veterinari
- Box veterinari
Espai per a cavalls jubilats
- Cavalls jubilats